top of page

Forretningsbetingelser

AFLYSNINGS- OG OMBOOKINGSPOLITIK

Bemærk at nedenstående tabel er vores politik for afbestillinger fra dig som kunde. Ydelser som er vejrafhængige kan blive aflyst af arrangøren med kort varsel. Det er til hver en tid arrangøren, der afgør hvorvidt vejret er passende til den bookede aktivitet. Ved aflysning eller ombooking fra arrangøren har du som kunde altid mulighed for at blive ombooket eller refunderet uden beregning – uanset varslingstidspunktet. Kurser der er beregnet på flere separate tilmeldinger som for eksempel SUP intro og Windsurf beginner course kan flyttes til et andet tidspunkt eller dag, hvis der ikke er minimum 4 deltagere. Alternativt bliver du tilbudt et privat kursus. 

Type:

Udlejning og kurser 

Det er ikke muligt at refundere eller ombooke mindre end

24 timer inden start

Det er gratis at ombooke eller modtage en 100% refundering (minus 150,- adm. gebyr) mere end:

48 timer inden start

 

Camp

Det er ikke muligt at refundere eller om booke mindre end 

30 dage inden start

Det er gratis at ombooke eller modtage en 100% refundering (minus 150,- adm. gebyr) mere end

30 dage inden start 

---

Udleje:

* Det er ved udlejning ALTID kundens ansvar at holde øje med, at vejret er passende til den bookede aktivitet.

En ydelse betragtes som udlejning, såfremt den involverer leje af udstyr UDEN instruktør. Er der instruktør til stede, betragtes det i stedet som et kursus.

Aflysning fra arrangør inden afvikling

Arrangøren forbeholder sig retten til at aflyse eller rykke booking af udstyr indtil det aftalte tidspunkt. Såfremt arrangøren aflyser din booking kan du blive ombooket eller refunderet uden omkostning.

Aflysning fra kunde inden afvikling

Som kunde kan du aflyse senest 24 timer inden den aftalte dato og tid – Du kan få ombooket din reservation gratis eller få en refundering mod et refunderingsgebyr på 150,-. Aflyser du senere end 24 timer, inden start er du forpligtet til at betale for lejen, selvom du er forhindret eller ikke ønsker at leje det pågældende udstyr.

Ansvar

Som kunde er det dit ansvar, at udstyret bliver brugt korrekt, at det ikke fejler noget inden brug, at forholdene er sikre, og at der ikke sker skader på udstyret. Skader på lejet udstyret eller med lejet udstyr er 100% på kundens regning, og Møn Surf forbeholder sig retten til at få dækket alle omkostninger ved reparation eller genanskaffelse af bortgået eller ødelagt udstyr.

Kurser: 

Fortrydelsesret

Kurser går under paragraffen “køb af billetter til kulturelle arrangementer” og er derfor ikke omfattet af reglen om 14 dages fortrydelsesret, selvom de er købt over nettet.

Aflysning fra arrangør inden afvikling

Vi arbejder med en vejrafhængig sport, og vi forbeholder os derfor retten til at rykke et kursus, såfremt vejret ikke er passende den pågældende dag. Det er til enhver tid os, der bestemmer, om vejret er passende eller ej til den valgte aktivitet, og vi bestræber os så vidt muligt på at finde en ny dag hurtigst muligt.

Kurser, hvor der er flere deltagere flyttes eller aflyses, hvis der er mindre end 4 deltagere tilmeldt. Dette gælder for eksempel Windsurf grundkursus og SUP intro kursus.

 

Aflysning fra kursist.

Booker du et kitesurfingkursus på et ønsket tidspunkt i en periode, reserverer du en dato og en tid, som vil spærre for andre evt. bookinger. Hvis du skulle blive forhindret i at møde op til din booking, skal du melde det så hurtigt du kan til os, sådan at vi kan fylde andre ind på din plads. Afbestiller du mindre end 24 timer før kursusstart, forbeholder vi os retten til at kræve 50% af kursusprisen i gebyr. Udebliver du helt fra kurset opkræver vi 100% af kursets pris. Vi forbeholder os retten til at aflyse og ombooke ift. Vejrforhold.

På vores kurser giver vi en vindgaranti. Det betyder at vi selvfølgelig kun afvikler dit kursus, så længe vind og vejr tillader det. Skulle vejrprognoserne svigte aftaler vi selvfølgelig en ny dato i fællesskab hvor dit kursus vil blive afviklet. Vindgarantien gælder såfremt, at VI vurderer, at forholdene den ønskede dag ikke kommer til at fungere til den valgte aktivitet. Det er til hver en tid vores vurdering og beslutning om vejret kommer til at fungere eller ej. Ligeledes vil skiftende forhold under kurset forekomme, og her er det altid vores ansvar som instruktør, at vurdere hvorvidt et kursus skal forsætte eller stoppes. Hos os afregnes der altid frem til første hele time og den resterende tid kan enten overflyttes til en ny dato efter aftale eller refunderes hvis det ønskes. F.eks.: afvikles halvdelen af kurset, kan halvdelen af pengene refunderes eller overflyttes til ny dato. Hvis kursister ønsker at anvende eget udstyr, forbeholder vi os altid retten til at afvise at brugen af udstyret, hvis vores instruktør vurderer, at det ikke lever op til den respektive sikkerhed. For os sætter vi sikkerhed som førsteprioritet, og vi afviser f.eks. at undervise med kiteudstyr, der er 5 år gammelt, da sikkerheden er blevet markant bedre på nyt udstyr.

 

Forsikring og ansvar

Møn Surf har alle lovpligtige ansvarsforsikringer og underviser efter Dansk Sejlunions standarder. Kursister skal tjekke med deres egen forsikring, hvorvidt de er dækket ved eventuel skade på egen person, andre personer og udlejningsudstyr. I de 10 år, vi har eksisteret, har vi ikke haft brug for at køre forsikringssager eller lignende og tager til enhver tid alle de sikkerhedsmæssige forbehold, der bør tages i forbindelse med undervisning inden for vandsport.

Personer under 18 år

Alle personer under 18 år skal underskrive en værgeerklæring ved ankomst og bookes ellers på samme betingelser som personer over 18 år.

Camps: 

Aflysning fra arrangør inden afvikling

Arrangøren forbeholder sig retten til at aflyse arrangementet, inden det er begyndt. Ved en eventuel aflysning kan du som kunde få ombooket din camp/ kursus eller refunderet hele det indbetalte beløb.

Aflysning fra kunde inden afvikling

Som kunde indbetaler du det fulde beløb for camp´en ved booking, men har ret til at aflyse din booking senest 30 dage inden start og få refunderet det indbetalte beløb minus 150,- i adm. gebyr pr. deltager. Aflyses bookingen senere end 30 dage inden campstart, kan camp´en ikke refunderes. Det er muligt at ændre navnet på deltageren helt op til campstart. Du kan ombooke camp´en senest 30 dage inden campstart.

Hvem handler jeg med?

Surf Center Falster 

Marielyst strandvej 30

4873, Væggerløse 

 

CVR-nr. 40443169

Telefon: 26236010

team@surfcenterfalster.dk


 

Hvordan betaler jeg?

Vi modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, bankoverførsel og Stipe. Betaling vil først blive trukket på din konto, når ordren er gået igennem, da der udelukkende handles med serviceprodukter. Bestiller du varer gennem vores "webshop" kan varen hentes i vores butik i Klintholm Havn, medmindre andet er aftalt. Varer, der er på lager, kan hentes i butikkens åbningstid. Bestiller du en vare, der befinder sig på fjernlager, kan den forventes hjem i løbet af 2-4 hverdage. 

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

 

Hvilke klagemuligheder har jeg?

Du kan altid starte med at ringe eller skrive, vi gør en dyd ud af at drive en anstændig forretning, hvor kundeoplevelse og sikkerhed er i centrum. Såfremt der er yderligere uoverensstemmelser henviser vi til følgende jf. lovgivningen:

Har du en klage over et produkt eller en ydelse købt på vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU-Kommissionens onlineklageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores emailadresse: team@surfcenterfalster.dk

Kite klintholm high res (10 of 23).jpg
bottom of page