windsurf - grundkursus

Windsurf at Sunset

Windsurf Grundkursus

At lære at windsurfe skal være sjovt og trygt. Vi sørger for de bedste rammer og har det rigtige udstyr til voksne, teenager og børn fra 6 år.

 

Vi afholder alle vores kurser i lavvandsområder og gode vindforholde, så alle får en god og lærigt oplevelse ved at deltage i kurset.

Vi underviser i små grupper og tilpasser niveaut til den enkelte. Derfor er det intet problem at deltage i kurset selvom om du allerede har lidt surferfaring. Vi tilpasser programmet efter dit niveau.

Vores grundkursus er to-delt og strækker sig over 2 dage á 4 timer.

Dag 1:

- Vind & Vejr del 1

- Luv & Lee

- Oprigning

- Balanceøvelse

- Ophal & Snorestart

- Vende sejlet i vandet

- Sejlades & Sejlstyring

- (Holde højde)

- (Stavvendning) 

Dag 2:

- Vind & Vejr del 2

- Opridning & Trim

- Finpudsning af sejlades

- Sejle styrbord og bagbord, upwind og downwind

- Stavvending & Bomning

Priser:

 

Grundkursus dag 1 & 2: 1400kr p/p


kun dag 1 - 750kr p/p

 

Familiepakken:

Et special tilbud har vi til venner eller familier, som gerne vil prøve krafter med windsurfing uden at dele instrukøren med andre deltagere. På 4 timer får i en introduktion i sporten, lære nyt der hvor i sidst slap eller nyd et par dejlige & sjove timer sammen med vennerne og familien på vandet. Instrukøren er er kun jeres og alt udstyr er inkluderet i prisen.

 

Pris: 3500kr (max. 6 personer)Vi vil gerne være med til at arrangere jeres polterabend, firmafest mm. hvor der skal ske noget andet end det sædvanlige. Kontakt os gerne og indhente et tilbud.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_222f.jpg

Det med småt:

Alle vores instruktør er uddannet igennem dansk sejlunion eller VDWS og har mange års erfaring med i bagagen. Vi planlægger alle kurser efter de bedste vind- og vejrforholde; Vi har dagligt kurser i juli og august. For planlægnings skyld plejer vi at reservere en periode (fx en uge i jeres ferie), nogle dage eller weekender hvor i kan. Når vi nærmer os perioden planlægger vi efter vindforholdene og aftaler 1 til 2 dage inden hvornår/hvor vi mødes. Kurset er incl alt udstyr.

Footprints on Sand

KITESURFING SPOT GUIDE

Sammen med Lolland-Falster kommune har vi produceret en spotguide, som viser mange windsurf- og kitesurfsteder og lidt information til

– så er du sikker på en god surf oplevelse.

Vi anbefaler også at tjekke ud Kitemekka.dk