Windsurfing Team

Kitesurf intro

Vores introkursus er et gruppekursus og til alle jer, der vil prøve kitesurfing af.

 

I vil få en fornemmelse af, om sporten er noget for jer og om du/I vil lægge flere krafter i at lære den. På 3 timer i gode vind- og vejrforholde får man et godt intryg af hvad det dele går ud på og du/I kan efterfølgende bestemme om du vil fortsætte med et grundkursus dag 1/2, afhæning af, hvor rutineret du allerede er. 

På 3 timer lærer I:

- Vind & Vejr del 1

- Opsætning af kiten

- Kitestyring trainerkite

- De 3 sikkerhedssteps og safty release

- Kitekontrol i vandet del 1

- Bodydrag del 1

I kan booke vores intro kursus som gruppe op til 4 personer. 

Pris:

Gruppe op til 4 personer - 3000kr

 

Tit forgår undervisningen på --> farø.

IMG_0387.jpg

Det med småt

 

På dette kursus undervises med max 4 personer per hold, instruktøren er altid sammen med holdet. Vi planlægger alle kurser efter de bedste vind- og vejrforholde; For planlægnings skyld plejer vi at reservere en periode (fx en uge i jeres ferie), nogle dage eller weekender hvor i kan. Når vi nærmer os perioden planlægger vi efter vindforholdene og aftaler 1 til 2 dage inden hvornår/hvor vi mødes. Kurset er incl alt udstyr (2021 Duotone Rebel, Neo og Evo kites, board, trapez, leach, hjelm, sko og redningvest.

Afhænig af  forerfaring med vind-, drage- og boardsportsgrene, lærer alle forskellig hurtigt. Vi lægger stor vægt på, at du lærer i netop i dit egen tempo og tilpasser alle øvelser, også hvis du og din makker lærer forskellig hurtigt. Kva vores stor erfaring i at undervise i kitesurfing tør vi godt at love, at alle får en god, tryg og sjov oplevelse ud af vores kurser.

Waves